Back to All Events

TimTim (2+) - Simone de Jong

Korting: Kinderen, Stadspas/65+, Huisvuilpas Amsterdam-Noord, Student/CJP

De surrealistische reis van twee timmermannen

Twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. Dan slaat de vermoeidheid toe. Droom en werkelijkheid lopen steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim.

Timtim is een stoere beeldende voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Over twee gepassioneerde vakmannen, hun vriendschap en hun aanpassingsvermogen.

Spel Toon Kuijpers en Niels Kuiters Regie en concept Simone de Jong Decor Erik Begemann Muziek Niels Kuiters Kostuums Elian Smits Posterbeeld ©Kamerich & Budwilowitz/EYES2 Scenefoto’s © Moon Saris

Over Simone de Jong
Eerder maakte Simone de Jong EilandKluizelaar en WalvisJong voor dezelfde leeftijdsgroep. Komend uit de mime en het muziektheater kenmerken de voorstellingen zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Naast regisseur is Simone de Jong kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).

Earlier Event: October 13
En de winnaar is... (10+) - BonteHond
Later Event: December 29
TimTim (2+) - Simone de Jong