Back to All Events

JUNI (6+) - Hermans weet Raad

Zondag 15 september 2019 | 15:00 uur

Korting: Kinderen, Stadspas/65+, Huisvuilpas Amsterdam-Noord, Student/CJP

Pien is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. Ze moet maar even nadenken over wat ze heeft gedaan. 'Helemaal niks!', vindt ze zelf. Toch zit ze helemaal alleen tussen de ballen. Saai! Maar dan schiet er een bal omhoog en beginnen de ballen te bewegen. Is dat een voet? Wat gebeurt daar onder de ballen?

Hermans weet Raad beschrijft met JUNI een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht? In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn.

Een magische, muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen.

Tekst & spel Canick Hermans, Tanja de Raad Regie Eva Van der Gucht Muziek Peer Thielen Decor Tanja de Raad, Bart de Raad Ontwerp Flyer Tanja de Raad, Georges Hendriks Omslagbeeld (c) Joep van Aert

Feestelijke lancering DAT! Theater
JUNI is de eerste voorstelling van DAT! Theater en daarom wordt zondag 15 september een extra speciale middag… Daarom zijn er twee toffe facepainters van ColourBAM aanwezig in de foyer, om je gezicht prachtig te laten versieren!

Later Event: September 29
TROLLENJONG (4+) - SPEELbos/Sanne Zweije